SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'da Enes Çelik ismi heyecanlandırdı!

Bursaspor'da 19-26 Mayıs'ta yapılacak Olağan Genel Kurul için Uludağ Organize Sanayi Bölge Başkanı Enes Çelik resmen aday.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2024 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2024 18:15
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bursaspor'da Enes Çelik ismi heyecanlandırdı!

Bursaspor Kulübü’nde 19-26 Mayıs’ta yapılacak Olağan Genel Kurul için Eski Bakan Faruk Çelik'in oğlu Uludağ OSB Başkanı Enes Çelik, başkan aday adaylığına başvuruda bulundu. 

Enes Çelik ismi Bursaspor camiasını heyecanlandırırken, Bursaspor'u hakettiği güzel günlere kimin döndüreceği büyük bir merakla bekleniyor. 19-26 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurul öncesi bugün Divan Kurulu'na Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde Enes Çelik'in evrakları teslim alındı. Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder’in kabul ettiği Çelik, perşembe gününe kadar gerekli prosedürleri gerçekleştirmesi halinde adaylıkları tam anlamıyla resmileşmiş olacak. 

Galip Sakder açıkladı
Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, “Bugün üç adayımız müracaat etti. Bursaspor’umuz için hayırlı olsun. Sinan Bür kaptanımız ve ekibine de çok teşekkür ediyorum. Perşembe saat 17.00’ye kadar tüm başkan adayları 100’er tane imza için kulübümüze gelecek. Kabul olacak yönetimlerin de listelerini teslim edecek. Yeni seçilecek yönetimle beraber geleceğimizi daha güzel olmasını temenni ediyorum. Enes Çelik’e ayrıca teşekkür ediyorum. 100 bin TL kulübe bağış yaptı. Diğer arkadaşların öyle bir niyeti yokmuş. Herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.